Her yıl birçok yaralamalı ve maddi hasarlı kazalara yol açan motorsikletler sıcak hava ile birlikte yine yollarda. Trafik kurallarına uymayan bazı sürücülerde adeta trafik canavarı olarak geziyor. 

Nevşehir’de  her yıl yaz aylarında yaşanan motosiklet kazaları havaların ısınmasıyla yeniden başladı. Özellikle Nevşehir – Avanos ve Nevşehir-Ürgüp karayolu ile çevre yolunda adeta gölgesiyle yarışan hız motorları ile Plakasız ve ruhsatsız motor sayısı vatandaşları tedirgin ediyor.

Özellikle son bir ay içerisinde motorlarla sürekli yollarda olan bazı plakasız motorlar olduğu belirtiliyor. Her an dikkatsiz bir motor sürücüsünün kendilerini ezeceği korkusuyla yaşayan vatandaşlar, yetkililerin bu konuda gerekli önlemleri almasını istiyor.

Yine bu hususta son zamanlarda Nevşehir İl ve ilçe Emniyeti Trafik polislerince yürütülen başarılı çalışmalar bu hususun ne kadar anlamlı ve önemli çalışmalar olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

İşte resimde dün meydana gelen ve Avanos yolu 2000 Evler mahallesi istikametine gitmekte iken duramayıp önündeki araca çarpması sonucu meydana gelen Motorsiklet kazasında görüntüler yer alıyor.Kazada yaralanan motorsiklet sürücüsü olay anına gelen Ambulansla Nevşehir Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyseki ciddi bir durum söz konusu değil. Kazazedeye geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

UYARIYORUZ...!

Lütfen Trafikte yer alan araçlar Trafik kurallarına uyalım... Sonra her an telafisi mümkün olmayan hasarlar ve acılarla kayıplar yaşanabilir.