Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz ÇAVDAR 24 KASIM Öğretmenler gününü Yazıhüyük Kasabası Gazi ilkokulu ve Yazıhüyük Ortaokulunda Öğretmenleri yalnız bırakmayarak 24 Kasım Öğretmenler günü'nü Kutladı. Öğretmenlere İlgi ve alakalarından dolayı TEŞEKKÜR etti.Yazıhüyük'te görev yapan yaklaşık 40 Öğretmen'de Belediye Başkanı Cengiz ÇAVDAR'a bu özel günde yanlarında olduğu, Eğitim ve Öğretime verdiği desteklerden dolayı çok memnun kaldıklarını  belirtmişlerdir.
Belediye Başkanı Cengiz ÇAVDAR yaptığı açıklamada:
“Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. Öğretmen eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür.
Bu duygu ve düşüncelerle, yavrularımızın her türlü bilgi ve beceriyi edinmelerinde, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla dolu beyinler yetiştirilmesinde, fedakarca çalışan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.