Serpil ve Mevlüt KALKAN çiftlerinin biricik evlatları Yiğit Samet Kalkan hafta sonu Kapadokya Dedeman Otel havuz başında gerçekleştirilen rüya gibi düğünle erkekliğe ilk adımı attı.

Kalkan Ailesinin eş dost akrabalarının yanı sıra iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, Yiğit Samet Alkan Mehter Müziğiyle Yeni Çeri Askerleri tarafından taşınırken Sahnede tüm davetlilere;Şuan çok heyecanlıyım herkese hoş geldiniz diyorum diyerek kendisini bu en özel gününde yalnız bırakmayan konukları selamladı...

Büyük beğeni toplayan Semazen gösterileri ve Hafız Mahmut Kemikkıran hocamızın duası ile başlayan sünnet merasiminin sunumlarını FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı yaptı.

 Oğullarının ilk mürüvvetini gören Serpil-Mevlüt KALKAN çifti tebrikleri kabul ederken, davetliler de düğünde dolu dolu bir gece yaşadı.

Pasta kesimi sonrası düzenlenen Havai Fişek gösterileri gökyüzünü aydınlattı...

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.Sünnet töreni sonrası FİB Haber Merkezimize konuşma yapan genç iş adamı Mevlüt Kalkan, ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

FİB Ajans ve Organizasyon olarak Yiğit Samet Kalkan kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda..
0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74