Nevşehir’de manevi anlamda mimarlarından biri olarak da bilinen Hacı Hüseyin Yücebaş’ın ismi Nevşehir Belediyesi tarafından, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bir caddeye verilmesi  üzerine Yücebaş Ailesinden Teşekkür mesajı geldi.

Konu hakkında www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan Tevfik Yücebaş: " - Babama göstermiş oldukları bu vefalı davranıştan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ve Belediye meclis üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi. Yücebaş, Nevşehir Belediyesi tarafından, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bir caddeye Babamız Hacı Hüseyin Yücebaş’ın isminin verilmesi bizleri onurlandırdı ve ailecek hepimizi çok duygulandırdı.

Daha öncesinden isminin verileceği gündeme gelmişti, Perşembe günü fibhaber.com dan haberi öğrendiğimde çok duygulandım.

"Yücebaş ailesi adına Başta Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e belediye meclis üyelerine ve emeği geçen herkese Teşekkürlerimi sunuyorum .Allah razı olsun....

Merhum Hacı Hüseyin Yücebaş’ın oğlu Tevfik Yücebaş  ve beraberinde Aile büyükleri  Bugün Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek teşekkür ve memnuniyetlerini kendilerine bizzat iletti.



































































F
İBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com