Nevşehir'de "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" programı kapsamında, Kurşunlu Camii'ne akın eden yüzlerce genç namaza durdu.

Program, kılınan sabah namazının ardından edilen dualarla sona erdi.

AK Gençlik’ten çorba

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Kurşunlu Cami cemaatine cemaatine sabah namazı çıkışında çorba ikramında bulundu.

3 Mart Pazar günü sabahı sabah namazını cami cemaati ile kılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, namaz çıkışında cemaate sıcak çorba ve simit servis ederek hayır dualarını aldılar.

Etkinlikle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Başkan Necati Yurtbilir, genç kardeşlerimizle sabah namazında buluştuk. Bizler de bugün Kurşunlu Camii'ndeydik. Sabah namazımızı eda ettik. 'Sabah namazı uykudan daha hayırlıdır.' diyerek, yüzümüzü kıbleye dönerek namazımızı kıldık. Güzel bir atmosferde namazımızı eda ettik. Sabah namazı programlarıyla Annemize, babamıza saygılı hayırlı evlat, Allah'a hayırlı birer kul ve ülkemize hayırlı birer genç olmak hedefiyle genç kardeşlerimizi namaza teşvik ediyoruz. Allah kıldığımız namazlarımızı ve dualarımızı kabul etsin.  Bu ve benzeri sosyal etkinliklerimiz devam edecek" dedi.