“Nevşehir’in başarıya açılan kapısı” Hipotez Kurs’ta 10 ve 11. sınıf bursluluk sınavları tamamlandı.  Sınav sonrası açıklama yapan Kurum Müdürü Ömer SEVİÇ yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: 

Nevşehir genelinde düzenlediğimiz bursluluk sınavına yoğun ilgi gösteren öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Bu yılki sınavımıza katılan birçok yetenekli ve istekli öğrenci, gelecekteki başarılarına bir adım daha yaklaşma fırsatı buldu.Her geçen yıl daha da büyüyen ve gelişen bir kurum olarak, öğrencilere sunduğumuz eğitim olanaklarına duyduğunuz güven ve ilgi bizi gururlandırmaktadır. Sınavımıza katılarak öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine, hedeflerine ulaşmalarına katkıda bulunma şansını yakaladık.


Bu anlamlı süreçte bizimle birlikte olan tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederiz. Gösterdiğiniz ilgi ve desteğinizle, Hipotez Kurs ailesi olarak daha da büyüyerek eğitimde kalitemizi artırmak için motive olduk. Sizleri ailemizin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyuyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, personelimize ayrıca teşekkür ederiz. Onların özverili çalışmaları, sınavın başarılı bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağladı.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize destek olmaktan gurur duyuyor, onların başarılarına tanıklık etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Hipotez Kurs ailesi olarak daha nice başarıları birlikte paylaşma umuduyla saygılarımızı sunarız.