2018 yılında Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde Gazi olan Uzman Çavuş Zeki Didinmez, Sudenaz Köse ile Kristal düğün salonunda düzenlenen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi. Genç çiftin düğün töreni düğünü siyaset, bürokrasi, iş dünyasının önemli isimlerini biraraya getirdi.

Türk Bayrağı ve Plevne Marşı ile girişi yapılan düğünde duygulu anlar yaşandı. 

Düğün törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, 25-26-27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan, Önceki dönem Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Nevşehir SYDV Müdürü Hüsamettin Ellialtı, Aile ve Sosyal Politikalar Nevşehir İl Müdürü Halit Açar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik, Kültür Bakanlığı Sanatçısı Serkan Vural, Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren gönüllüleri, Nevşehir Masterlar Futbol Kulübü Başkanı Şenol Ünal, Kapadokya Nevşehir Spor Kulübü Başkanı Fatih Önemli, Mehmet Hemit, kulüp yöneticileri, İHH Başkanı Baki Öncel, Nevşehirli atlet Mert Hanifi Odacı, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri Muammer Işır, Muhittin Türk, Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Başkanı İhsan Biçkin, Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, AA Temsilcisi Behçet Alkan, FİB Haber Merkezi genel Koordinatörü İbrahim Uysal, Çevre dostu Çetin Gökşen, Ankara'dan Bayram Şahin, NTB'den Muzaffer Dirikoç, Cappadocia Türk Riders Motosiklet Kulübü, STK temsilcileri, Öztürk Medya Ahmet Öztürk, Hilton Otel personelleri, aile dostları ve yakınları katılarak genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimlerle, Köse ve Didinmez ailesinin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Sudenaz ve Zeki Didinmez çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Kapıda karşılanan misafirlerin salonu hınca hınç doldurmasıyla başlayan düğünde oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran kıyarken, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de nikâh şahitliğini yaptı.

Genç çifte evlilik cüzdanını Vali Becel takdim ederken; Köse ve Didinmez ailelerini tebrik ederek, genç çifte mutluluklar diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da; "Yiğit kardeşim Zeki Didinmez, bugün hayatını Sudenaz kızımızla birleştirdi. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum.." dedi.

Çiftin şahitliğini yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de, aileleri tebrik ederek, Sudenaz ve Zeki çiftine mutluluklar diledi.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı'nı başarılı sunumlarında gerçekleştirilen düğün merasiminde, Düğüne katılamayan Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Filiz Kılıç, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in genç çifte tebrik içeren telgrafları okundu.

Davetlileri kapıda karşılayan Köse ve Didinmez aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.  

Nevşehirli değerli hemşehrimiz Kültür Bakanlığı Sanatçısı Serkan Vural'ın söylediği birbirinden güzel türküler ve katılımcıların fotoğraf çekimi, teşekkürü ile düğün sona erdi.

Gecenin kahramanları Sudenaz ve Zeki Didinmez çifti adına açıklamada bulunan Abdullah Didinmez; "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden çok kıymetli prokolülümüze, tüm eş dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

FİB Ajans Organizasyon olarak, Sudenaz ve Zeki Didinmez çiftine, bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬