Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Helin Satıcı, 2024 Salon Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan’ın Varazdin şehrinde gerçekleşen yarışmada takımıyla birlikte Avrupa Şampiyonu olmanın gururunu yaşadı. Bu muhteşem başarıya imza atan sporcumuz ve antrenörü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i ziyaret etti. 


Burada yapılan görüşmede, Sporcumuz Helin Satıcı'nın bu önemli zaferinin ilimizi ve ülkemizi Uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ederek büyük gurur yaşattığı vurgulandı. Ayrıca Helin Satıcı'nın azimli çalışmalarının ve antrenörü Yusuf Yazıcı'nın yönlendirmelerinin bu başarıda büyük rol oynadığı belirtildi.
Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası’nda Makaralı Yay U21 Kadın Takımımızın Avrupa Şampiyonası olmasını gururla karşıladıklarını ifade eden İl Müdürü Özdemir, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Sporcumuz Helin Satıcı’nın şampiyon ekipte yer alması ise ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Çok önemli bir şampiyonada genç bayanlarımızın altın madalya elde etmesi, Türk sporunun geleceğinin parlak olduğunun bir işareti olduğunu belirten Özdemir Okçuluk Milli Takımımızda yer alan tüm sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.


Helin Satıcı, bu büyük başarıyı elde etmede desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Muhsin Özdemir’e ve antrenörüne teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, genç sporcunun bundan sonraki hedeflerinde yanında olacaklarını ifade etti.


Hırvatistan'da düzenlenen şampiyonada U-21 kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Milli Takımızın Sporcusu Helin Satıcı, Nevşehir’in sporda potansiyelini ve yetenekli sporcularını gözler önüne serdi ayrıca sportif alanda ulusal ve uluslararası alanda başarılarla temsil edilmesinde önemli bir rol oynadı.