İstanbul'da yaşayan iş insanı Levent Yaşar'ın değerli ağabeyi, Erol Yaşar oğlu Nevşehirli hayırsever iş insanımız Behçet Yaşar vefat etti. Merhumun cenazesi 3 Mayıs 2024 Cuma günü Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'nden öğle namazını müteakip toprağa verildi.

Rahatsızlığı sebebiyle uzun süredir tedavi gören Behçet Yaşar aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 8177 sicil numaralı YDK üyesi idi.

Fenerbahçe'den Behçet Yaşar için başsağlığı mesajı

Kulübümüzün 8177 sicil numaralı YDK üyesi Behçet Yaşar vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Çenaze törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; "Bölgemiz iş insanlarından Behçet Yaşar ağabeyimizi bugün son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli Yaşar ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.