Nevşehir'li SMA Hastası Nazlı Nisanur'un kampanyası bitti ve sağlığına kavuşması için iş yerlerinde bulunan kumbaralardaki bağış paraları yine Nevşehir'li olan SMA Hastası Aysima Tuna'ya umut oldu.

Öte yandan SMA hastası Nazlı Nisanur Damgacı'nın babası Nevşehirli Jandarma Uzm. Çvş. Ersin Damgacı kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ HER BİRİNİZE.

Yaklaşık 7 ay boyunca; maddi & menevi en ufak desteği olan, emeklerini esirgemeyen... En başında, ortasında, sonunda... öyle yada böyle yolumuz kesişen... DUA'sında yer veren... Üzülen, göz yaşı döken, mutlu olan, çok şükür bir evlat daha kazanmış diyen.... herkese, her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz.

İyi ki elinden tuttunuz kızımızın, iyi ki yanımızda oldunuz. Sizlerin emekleriyle & destekleriyle hep birlikte başardık, KAZANDIK...

Şimdi de Nevşehir'li SMA Hastası Aysima Tuna'nın da ilacına ulaşarak sağlığına kavuşmasını diliyor, tüm hayırseverlerimizden destek olmalarını rica ediyorum. Her bebek yaşasın Rabbim hiçbir anne ve babaya evlat acısı yaşatmasın" dedi.

NAZLI NİSANUR'un MUCİZESİ SEN OLDUN!