Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Meclis Başkanı Mehmet Havalı yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Acısıyla, tatlısıyla bir yılın daha geride bırakıldığını ifade eden Başkan Havalı; 2024 yılının huzurla, sağlıkla, güzel günlerle, barış içinde geçirilmesi temennisinde bulundu. 2023 yılının ilk aylarında deprem nedeniyle ülkece kötü günler geçirildiğini, yılın son günlerde de yürekleri yakan şehitlerimiz nedeniyle acıyla tamamlandığını kaydeden Başkan Havalı, yeni yılla birlikte yeni umutların yeşerdiğini ifade etti.

Başkan Havalı, “Son günlerde gelen acı şehit haberleri nedeniyle millet olarak yeni bir yıla girmenin sevincini maalesef buruk bir şekilde yaşıyoruz. Umarız gelecek yıl; savaşların bir daha yaşanmadığı, terörün olmadığı daha güzel bir dünyada yaşarız” dedi.

2023 yılında da üyelerimize hizmet etmek için çok çalıştıklarını kaydeden Başkan Havalı, “Üyelerimizden alacağımız güçle, destekle Borsamız için azimle, özveriyle çalışmaya gelecek yıl da devam edeceğiz. Tüm hemşerilerime 2024 yılının sevginin, saygının, barışın, huzurun, sağlığın, kardeşliğin hakim olduğu bir sene olmasını diler; barış dolu güzel yarınlar temenni ederim” şeklinde konuştu.