Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar belde belediyesi tarafından 10.'su düzenlenen halk buluşmasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar salonu tıka basa doldurdu. 

Yoğun katılım nedeniyle adeta mitinge dönüşen toplantı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin, Çat Belediye Başkan adayı Hüseyin Çetinkaya, Ortahisar Belediye Meclis üyesi adayları ile çok sayıda Ortahisarlı vatandaşların katılımıyla düzenlendi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı konuşmasında; "Ortahisar 10. Geleneksel Halk Buluşmasına Kadın kolları Başkanım, Ürgüp İlçe Başkanımız Doğan Derin ve teşkilat üyelerimiz ile katılım sağladık. Yaptığı güzel hizmetleri nedeniyle hepimizin büyük övgü ve takdirine mazhar olan Değerli Başkanımız Mustafa Ateş'in çalışmalarıyla gurur duyuyor ve yeni dönemde de bu başarılarının devamını diliyoruz. Sizlerden de 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde Mustafa Başkanımız için desteklerinizi bekliyoruz.Bu güzel ve coşkulu tabloda gösteriyor ki; Ortahisar Hazır, Ortahisar Kararlı ve Bizlerde Ortahisar İçin Hazırız Kararlıyız ..." dedi.   

Ardından, Yeni Türkiye Yüzyılında Gerçek Belediyecilik' mottosuyla 2024-2029 Ortahisar Belediyesi meclis üyesi adayları tanıtıldı.

Daha sonra sahneye alkışlarla çıkan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, hizmetle ve yatırımlarla dolu beş yılın sonunda gelişen değişen büyüyen Ortahisar kasabasında yapılan hizmetler ve yatırımlarla yeni döneme ilişkin projelerin sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan ORtahisar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mustafa Ateş; "Halk Toplantımıza katılarak bizlere destek veren İl Başkanımız sayın Ali Kemikkıran’a, İlçe Başkanımız sayın Doğan Derin’e, Ak Parti teşkilatımızın kıymetli üyelerine, Belediye Meclis Üyelerim ile Ortahisar teşkilatımıza ve kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ederim. İnşallah Ortahisarımız 31 Mart’ta hizmete devam diyecek…" dedi.