NEVŞEHİR(MHA) ATV Ekranlarında Müge Anlı Tatlı Sert’te uzunca süredir aranan Selda Grossle ve Tunç Boztepe konusunda Nevşehir Emniyetinin ise çalışmaları aralıksız sürüyor.

Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağ evlerinde devam eden yemeğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen yaklaşık 1 yıllık sürede bir haber alınamayan 42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle'nin aranmasına devam ediliyor.

En son kayboldukları Bağ evinde bulunan üç damla kanın yapılan incelemlerin ardından Tunç Boztepe ye ait olmasının ardından canlarından tamamen umut kesilen Selda Grossle ve Tunç Boztepe olayında çıkacak sonuç kamuoyunda büyük merak uyandıracağa benziyor.

Selda ve Tunç un kaybolmadan önce ellerinde yüklü bir miktar para olması,Miras, Nevşehir-Mersin bağlantıları Madde bağımlılığı Yurt Dışında Kocası, gibi çok yönlü bir geniş araştırmalar gerektiren çalışmalarda Emniyet birimleri en küçük bir noktayı dahi atlamadan çalışmalarını sürdürüyor.

2 Ağustos 2012 tarihinde önce evde başlayan daha sonra Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağ evlerinde devam eden yemeğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen 1 yıla yakın sürede bir haber alınamayan 42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle'nin aranmasına devam ediliyor.