AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Nevşehir Şubesini ziyaret etti. 

1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla seçim çalışmalarına devam eden ve (TFFHGD) Nevşehir Şubesi Ziyaretinde konuşan Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, hakemliğin zor ve yetenek isteyen bir meslek olduğunu belirterek, "Futbol hakemlerimiz gerçekten yapılması zor bir görevi üstleniyorlar. Binlerce taraftarın önünde yoğun baskı altında bu görevi icra etmek her babayiğidin harcı değil. Tribünlerden gelen kötü tezahüratlara kulaklarını tıkayıp tam konsantre ile maçları tamamlamak büyük başarı" diye konuştu. 

Açıkgöz : "Hepinizin Dualarını ve Desteklerini Bekliyorum ..."

Yaklaşan 1 Kasım Erken Genel Seçimlere ilişkinde AK Parti Seçim Beyannamesi hakkında bilgiler veren Açıkgöz, Güçlü Bir Türkiye ancak siyasi ve ekonomik İSTİKAR'la olur, sakın ofsayta düşmeyelim diyerek hakemlerden destek istedi ve Sizler de şahit olun Nevşehir için skor belli 3-0 . Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dedi.

 Ziyarette TFFHGD Nevşehir Şubesi Başkan Murat Tavukçu ile hakemler ve gözlemciler de hazır bulundu.