AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Binasında halk günü toplantısı düzenleyerek Nevşehirli vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Nevşehir İl Binasında düzenlenen "Vekille asilin buluşması" toplantısının ilkine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Milletvekili Açıkgöz’ün düzenlediği halk gününe Vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

Vatandaşlar ile tek tek görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz, kendisine iletilen konularla ilgili notları alıp, sorunların çözüme kavuşturulması doğrultusunda girişimlerde bulundu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı binamızda gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile de bizleri ziyarete gelen, görüşmek isteyenlerle hem sohbet ediyor, hemde istek ve taleplerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz.

AK Parti, “insan” merkezli siyasi bir parti olduğunu gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki reformlarla bunu kanıtlamıştır. AK Parti, en üstün hizmetin, insana hizmet olduğuna inanmış, İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı adına çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürmektedir" dedi.