AK Parti Heyeti, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, meclis ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Nevşehir için önemli mihenk taşlarından biri olan Nevşehir Ticaret Borsası ziyaretinde Başkan Salaş, AK Parti Heyetine borsanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 


AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek, sorunlarını dinledi.

Tarım Sektörü Ve Sorunları Hakkında Bilgi verilen Görüşmede ayrıca, Ekonominin Son Durumu, Mikrobioloji Laboratuvarını Hakkındaki Son Gelişmeler Ve Mikrobioloji Labaratuvarı Yetki Devri İle İlgili fikir alışverişinde bulunuldu.


Nevşehir Ticaret Borsası yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Nevşehir Milletvekilleri, ticaret borsasının çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, ortak fikir anlayışıyla hareket edilmesi durumunda Nevşehir için çok daha başarılı işler yapılabileceğini söyledi.

Yaklaşık bir saat süren görüşme, sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ise, yapılan ziyaretten dolayı Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz 'e teşekkür ederek, Nevşehir için gündemde olan her projenin takipçisi olacaklarını ve Nevşehir'in gelişimi konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getirdi. 

Ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Üyeleri: Aydın Karayılan, Murat Yolgösteren, Sunay Özdemir, Cengiz Yüksel, Alper Tunçbilek, Şakir Özsoy, Yusuf Lök ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan hazır bulundu.