AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Halkla İlişkiler Başkanı Orhan Alp, Medya ve Tanıtım Başkanı Selma İven ve yönetim kurulu üyeleri, Baro Başkanı Fahri Korucu'yu ziyaret ederek Avukatlar Günü'nü kutladı.

Nevşehir Adliye Sarayı içinde bulunan baroda, Başkan Fahri Korucu tarafından karşılanan AK Parti heyeti, gündem üzerine bir süre sohbet etti.

İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir’de avukatlar arasında ciddi bir dostluk ve fikir bağı bulunduğunu belirterek; “avukatlarımız arasındaki meslek bağımlılığı bizleri oldukça memnun ediyor, çünkü baro önemli bir sivil toplum örgütüdür. Halkı bilgilendirme ve bilinçlendirme noktasında önemli bir işlevi var. Baro ile birlikte önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

 AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Baro Başkanı Fahri Korucu ise, " İl başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerinin bu kadar yoğun programları arasında bizleri unutmayarak günümüzü kutlamaları bizleri onurlandırdı” diye konuştu.