Nevşehirspor’un Fenerbahçe den ayrılan Alex de Souza'ya transfer teklifinde bulunulduğu iddia edildi.

Nevşehirspor GK nun Türkiye ye gelen gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolculardan biri olarak  gösterilen Brezilyalı yıldız futbolcu Alex De Souza ya Transfer Teklifi haberi Nevşehir de büyük heyecan yarattı.

Dünyaca ünlü İnanç doğa Peribacaları yer altı kentleri ile Kapadokya nın merkezi Nevşehirspor un gerek tanıtımında ve gerekse Nevşehirspor için kısa orta ve uzun vadeli hedefler için ortaya konulan hedeflere daha çabuk ulaşılması adına Alex De Souza’nın bu teklifi kabul etmesi durumunda Nevşehir de ismini sır gibi saklanılan bir iş adamının da kesenin ağzını sonuna kadar açacağı ve boş çek vereceği söylemleri Nevşehir de sporseverlerde büyük heyecan yarattı.

Şuana kadar henüz teklif konusunda Alex de Souza nın olumlu yada olumsuz bir karar vermediği ve bu cazip teklifi değerlendirmesi bekleniyor.

“NEVŞEHİRSPOR ADINA KEŞKE BÖYLE BİR HABER YAPABİLSEYDİK…”

Bu haber bizleri çok heyecanlandırdı ya sizleri...
Bu anlamda bu haberi hem bir temenni olarak hemde biraz yüreklerde heyecan yaratması adına sizlerin o büyük hoşgörülerinize sığınarak yaptık...

Kapadokya’sı ile Kültür ve Turizm Başkenti ilimiz Nevşehir de Böyle bir potansiyelin varlığına yürekten inanıyoruz. Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki Gerek ticaretin gerek turizmin gerekse ilimiz ve Bölgemiz tanıtımının olmasa olmazı ve İlimiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak süper lig potansiyelini rahatlıkla kaldırabileceğini düşündüğümüz bir il için Bırakın Alex De Souza nın Nevşehirspor a gelmesini,Nevşehirspor un Süper Ligde oynayabilecek her türlü potansiyeli taşıdığına inanıyoruz.Durum ve hal böyle iken Bir Fenerbahçe nin Galatasarayın Beşiktaşın ve diğer süper lig takımlarının Nevşehire geldiğini düşünmek ve bu takımların Nevşehire neler getireceğini düşünmek ve hayal etmek bile büyük heyecan veriyor.Yine inanıyoruz ki bir gün bu hayallerimiz ve temennilerimiz gerçek olsun.Neden Olmasın!

Sözün Özü:
Her ne kadar Futbol sektörünün en tabanı Bal liginde yer almış olsakta,Nevşehirliyim diyen ve Nevşehiri seven Memleket sevdalıları bir gün bu hayali mutlaka yerine getirecektir.Yeterki gereken özveri gösterilsin yeterki Nevşehir de Birlik ve Beraberlik her anlamda sağlanabilsin...Bizler herşeye rağmen bu konuda umutluyuz...