Nevşehir’in fırıncı esnaflarımızdan 1961 Doğumlu 51 yaşındaki Arif İnanır bugün Kurşunlu camide kılınan öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla birlikte Kaldırım mezarlığına defin edildi.
Arif İnanır Cenazesine Nevşehir de vatandaş Büyük katılım gösterdiler .Arif İnanaır a allahtan rahmet İnanır ailesine başsağlığı diliyoruz.

Nevşehirli işadamlarından 51 yaşındaki Arif İnanır, yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesini kaybederek vefat etti.

 

Nevşehir’de gıda ve fırıncılık sektöründe halen hizmet vermekte olan, 'İnanır Kardeşler' ve 'Meydan Gıda' unvanlarıyla tanınan işletmelerin sahiplerinden olan Arif İnanır, uzun zamandan beri şeker hastalığı ve böbrek yetmezliği tedavileri görüyordu.

 

Halen üyesi bulunduğu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevini de uzun zamandan beri devam ettiren Arif İnanır, rahatsızlığının son haftasında Nevşehir’de ve Ankara’da şeker ve böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu. 29 Ekim Pazartesi günü öğle saatlerinde Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat eden, evli ve 3 çocuk babası olan Arif İnanır, 30 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Kurşunlu Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası, Kaldırım Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

Nevşehir kırtasiyeci esnaflarından Bilal Altunbaş’ında dayısı olan merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Nevşehirli işadamlarından Arif İnanır, yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesini kaybederek vefat etti. Nevşehir’de gıda sektöründe halen hizmet vermekte olan, İnanır Kardeşler ve Meydan Gıda unvanlarıyla tanınan işletmelerin sahiplerinden olan Arif İnanır, uzun zamandan beri şeker hastalığı ve böbrek yetmezliği tedavileri görüyordu. Halen üyesi bulunduğu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevini de uzun zamandan beri devam ettiren Arif İnanır, rahatsızlığının son haftasında Nevşehir’de ve Ankara’da şeker ve böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu. Nevşehir esnaflarından Bilal Altunbaş’ında dayısı olan merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.