Tüzüğe göre Ayhanlar Sulama Birliği Kurucular Kurulunun çağrısı ile yapılan seçimde, Meclis Birlik Başkanı, Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri belirlendi.

 

Ayhanlar Sulama Birliği Meclis Başkanlığı Seçimi sonucuna göre; Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ Ayhanlar Sulama Birliği Meclis Başkanı olarak seçildi.

 

Ayhanlar Sulama Birliği Meclis Başkanlığı Seçiminin ardından meclis üyeleri Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri için de ayrı sandıklarda oy kullandı. Kullanılan oylara göre;

 

Ayhanlar Sulama Birliği Yönetim Kurulu

 

Asil Üye  

1-Erdoğan YILDIRIM

2-Şevket GENÇ 

3-Orhan CİNGİ 

4-Veli ÖZBAY 

 

Yedek Üye

1-Deniz ÇATALTEPE

2-İlhami KALE

3-Yaşar KALE

4-Abdullah SEZER

 

Ayhanlar Sulama Birliği Denetim Kurulu

 

Asil Üye  

1-Şenol GÜNEŞ 

2-Hacı İsa YILMAZ 

3-Muammer AY 

 

Yedek Üye

1-Mustafa CİNGİ

2-Murtaza ÖZBAY

3-Murat ATEŞ olarak teşekkül etti.

 

Ayhanlar Sulama Birliği Meclis Başkanlığı ile birliğin yönetim ve denetim organlarının belirlenmesine yönelik oy kullanma işleminin bitmesinin ardından, Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, Ayhanlar Sulama Birliği Meclis Üyeleri ile birlikte Avanos Kadın Girişimciler Kooperatifinde öğlen yemeği yiyerek birlik hakkında sohbet ettiler. Avanos Kadın Girişimciler Kooperatifindeki sohbete Belediye Başkan Yardımcısı Orhan TAŞ ve Avanos Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı  Serkan FERALAN’da katıldı.