NEVŞEHİR(MHA) Tüm Belediye ve Özel idare çalışanları sendikası BEM-BİR-SEN Nevşehir Şube Başkanı Feridun Özdemir, Nevşehir Belediyesinde çalışan ve sendikaya üye olan tüm çalışanların kurban bayramı olarak 1000 TL alacaklarını duyurdu.

Nevşehir’de bir çok belediye ve özel idare de sosyal denge sözleşmeleri imzaladıklarına dikkat çeken BEM-BİR-SEN Nevşehir Şube Başkanı Feridun Özdemir, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile yapılan görüşmeler neticesinde sendika üyesi çalışanlara kurban yardımı yapılmasının kararlaştırıldığını dile getirdi.

Başkan Ünver’e daima çalışanlarının haklarını savunması ve onları desteklemesinden dolayı kendisine teşekkür ettiklerini ifade eden Özdemir, “Bem-Bir-Sen olarak bir çok belediye ve özel idarede sosyal denge sözleşmelerini imzalamış bulunmaktayız. Özellikle Nevşehir Merkez belediyemizde sosyal denge sözleşmemizi daha önce imzalamıştık. Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Bem-Bir-Sen Üyesi olan tüm memur ve sözleşmeli personellere kurban yardımı olarak 1000 TL kazanım sağlandı. Sendikamız ve üyemiz bulunan tüm Personellere bizlere yapmış oldukları bu son derece önemli destek için Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’e teşekkür ediyoruz. Daima çalışanların yanında olmasından dolayı da kendisine şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.