Büşra Daşdeler ve Onur Ünal  çifti çifti muhteşem bir düğünle dünya evine girdi...

Nevşehir’in tanınmış ailelerinden Ünal ailesinin oğulları Onur Ünal ile yine Göreme'nin tanınmış ailelerinden Daşdeler ailesinin kızı Büşra Daşdeler, gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Büşra ve Onur Ünal çifti Çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri Kubbe Altı Salonunda gerçekleştirilen düğün gece geç vakitlere kadar devam etti.

Daşdeler ve Ünal ailelerinin hiç bir masraftan kaçınmadığı düğün töreni masalları aratmadı. Davetlileri kapıda karşılayan Daşdeler ve Ünal aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.


Bölgede Organizasyon işlerinin tartışmasız bir numarası olan FİB Ajans Organizasyon tarafından Davetliler için en ince ayrıntının hazırlanarak düşünüldüğü düğünde hiçbir masraftan kaçınmayan aileler, gerek görsel şovlar, gerekse de davetliler için hazırlanan menü ve eğlence ile uzun yıllar unutulmayacak bir düğünle çocukları Onur ile Büşra’nin mürüvetini dostlarıyla paylaştı.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediyesi Nikah memuru Ertuğrul Usta, nikâh şahitliklerini ise AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Gülce Tok birlikte yaptı.

Sahne önüne konulan konsepte Kıyılan nikâhın ardından Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın okuduğu dua ve sonrasında genç çiftin babaları Ali Daşdeler ile Şenol Ünal tarafından evlatlarına Kuran ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı.

Daha sonra alkışlar arasında Büşra ve Onur Ünal çifti ilk dansı gerçekleştirdiler.


Düğün merasimine Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Yakut, Nevşehirspor Kulüp Başkan Vekili Emrah Akün, Nevşehir MHP Eski İl Başkanı Göksel Taşçı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Özden Taşğın, Kapadokya Hastanesi çalışanları, Göreme ve Kaymaklı ile Nevşehir ve bölgesinden çok sayıda ilimizin tanınmış iş adamları, siyasiler, spor camiası ve bürokratlar katılarak Ünal çiftini bu en özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen düğün Salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı. Özellikle Mısır Semah gösterisi davetliler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Sanatçı Musa ve Orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetlilerden büyük beğeni topladı. 

Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Nevşehirli Başarılı genç iş adamı Şenol Ünal, "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz"” dedi.

Gecenin kahramanı Büşra ve Onur ÜNAL çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB ajans Organizasyon olarak Büşra ve Onur ÜNAL Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



 FOTO : Gökhan Color / Alper ÖZCAN - Özkan ERASLAN


Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle NEHÜ Tafana Restaurantta şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumlarıyla bütün davetlilerden tam not aldı.

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu

Gelin Masası

Kamera Fotoğraf çekimleri

Masa-Sandalye Giydirme

Ses sistemi

Işık Sistemi

Orkestra

Palyaço

Animatörler

İlahi Grubu

Şamdan

Davetiye

Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın...

ALO :0 384 212 9 444