Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği ve Avrupa Eğitim Sağlık ve Kültür Federasyonu il başkanı Mehmet Karadaş, Nevşehir PTT Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek; Engellilere yönelik duyarlı çalışmalarından ve pozitif ayrımcılıklarından mütevellit PTT Müdürü Sayın Erturun Gürdere'ye teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Karadaş yaptığı açıklamada; "Sayın Müdürümüz Erturun Gürdere beyefendiye biz Engellilere olan duyarlılığı ve pozitif ayrımcılıklarından dolayı şahsım ve tüm engelliler adına çok teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyorum. 

Birçok kamu kurumu, mağaza, market ve özel sektör binalarına ulaşmakta engelliler olarak zorluk çekmekteyiz. Engellendiğimiz bu yerlerin yöneticilerine ve amirlerine çağrımız o ki dualarımızda ve gönüllerimizde olan sayın Erturun Gürdere beyefendiyi örnek almalarını ve Engelli kardeşlerimizi gözardı etmemelerini özellikle rica ve talep ediyorum.

Ayrıca şu pandemi sürecinde işlerini Covit 19 tehdidine rağmen özverili bir şekilde yapan tüm PTT çalışanlarına en içten duygularımla teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum." dedi.