Dersiad Kurucu Onursal Başkanı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Dersiad Şube Başkanı Ercan Civelek ile yönetim Kurulu üyeleri,Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Yeni Rektörü olan Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundular...

Ziyarette AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ziyarette yaptığı konuşmasında "Nevşehir Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği, İlimizdeki Sivil Toplum Kuruluşu olarak günün değişen şart ve koşullarına göre çok aktif, fedakar, gayretli, çalışmaları olan bir dernektir" dedi.

Milletvekili Açıkgöz," Bir ilde bir ülkede sivil toplum kuruluşları ne kadar çalışkan olursa,orada demokraside o kadar güçlü olur. Ne kadar Sosyal sorumluluk alırlarsa o kadar toplumlar da barış, güven, huzur, kardeşlik ve refah artar" dedi.

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı, Ercan Civelek'te Rektörümüz Prof.Dr. Mazhar Bağlı'ya Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneğinin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi...

DERSİAD Yönetim Kurulu üyesi Necdet Civelek'te, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve ekibine, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette Dersiad Şube Başkan Yardımcısı İbrahim İlalan, Genel sekreter Av. Mehmet Yücel, Yönetim kurulu üyelerinden, Necdet Civelek, Kemal Sertbakan, İbrahim Karaşahin, Denetleme Kurulu Başkanı Medet Ay, Yüksek İstişare kurulu başkan yardımcısı Ünal İkizoğlu ve dernek üyeleri Salim Ferveren, Ümit Demirtaş'ta hazır bulunarak hayırlı olsun dilekleri ilettiler.

Ziyaret, Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu...