Diyanet-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Ali Aydemir,  heyeti ile birlikte İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, Nevşehir’de Kutlu Doğum Haftasında gerçekleştirilen program ve etkinliklerin icra edilmesinde yaptığı öncülükten dolayı plaket sundu.

Müftü Yakup Öztürk’ün makamında yapılan görüşmede, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Ali Aydemir; “18 Kasım 2011 tarihinde ilimizde göreve başlayan Müftümüz Yakup Öztürk, gerek din hizmetlerinin vatandaşlara daha iyi ulaştırılabilmesi ve gerekse Nevşehir Müftülük Teşkilatı’nda birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması için büyük gayretler sarfetmektedir. Bundan dolayı arkadaşlarımızla birlikte teşekkür etmeye geldik” dedi.

Ziyaretten memnun kaldığını belirten Müftü Öztürk; “Eğer bir başarı varsa o da hepimize aittir. Yapılan tüm hizmetler ve faaliyetler başta müftülük personeli, Din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları, halkımızın ileri gelenlerinin katkıları ve halkımızın da ayrım gözetmeden destekleri ile yapılmaktadır. Bundan dolayı bende başta Diyanet-Sen mensubu arkadaşlarıma ve destek veren tüm STK ve halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Diyanet-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Ali Aydemir, İlimiz Müftüsü Yakup Öztürk’e yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı plaketini takdim etti.


    Adnan TEKİN

       Diyanet Dergisi Muhabiri

          Nevşehir İl Müftülüğü