Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eczacılar odası başkanı Tansu Dörtkol, “Odamızın  2013  Yılı  Seçimli  Olağan Genel Kurulu çoğunluklu olarak 14 Eylül 2013 Cumartesi  günü

saat: 14.00’de; çoğunluk sağlanamadığı takdirde bir hafta sonra çoğunluğa bakılmaksızın 21 Eylül 2013 Cumartesi günü saat: 14.00’de Dedeman Oteli Toplantı Salonunda yapılacak” dedi.

Genel Kurulda, Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Mali Raporunun Okunmasının ardından denetleme Kurulunun Raporu okunacak ardından Raporların İbrazı yapılacak. 2014 Tasarı Bütçesinin görüşülmesi ve onaylanması ile devam edecek olan genel kurul da ayrıca Oda Organlarına Seçilecek Adaylar belirlenecek.

Olağan genel kurul toplantısına katılmayan oda üyelerinin para cezası ile cezalandırılacaklarını kaydeden Nevşehir Eczacılar odası Başkanı Tansu Dörtkol, “Seçimler 22 Eylül 2013 Pazar Günü Saat.09.00-17.00 Arası Yeni Mahalle Lise Caddesi üzerindeki Eczacı Odamızda Yapılacaktır. Oda Umumi Heyetinin Her Nevi Toplantılarına Oda Üyelerinin Katılmaları Ve Seçimli Toplantılarında da Ayrıca Oy Kullanmaları Zorunludur. Geçerli Bir Mazereti Olmaksızın Umumi Heyet Toplantılarına Katılmayanlar İle Seçimli Toplantılarda Oy Kullanmayanlar, Yıllık Üye Aidatı Kadar Para Cezası İle Cezalandırılırlar.

Ceza Almamanız İçin Hem Cumartesi Günü Toplantıya Katılmanız Ve Hem de Pazar Günü Oy Kullanmanız Gerekmektedir. Sadece Toplantıya Katılmanız Veya Oy kullanmanız halinde

Cezai İşlem Uygulanacaktır. Ayrıca üyelerimizin toplantıya katılmak ve oy kullanmak için kimliklerini yanında bulundurmalarını rica ederiz” açıklamasında bulundu.