Nevşehir'de pastane, market ve manav hizmet kervanına yeni bir soluk daha eklendi...  Elit Patisserie ve Yasin Manav Market düzenlenen görkemli törenle açıldı.

Elit Patisserie ve Yasin Manav Market Nevşehir merkez Cevher Dudayev Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde düzenlenen törenle Nevşehirlilerin hizmetine girdi.

Açılış törenine, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz,  Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Afrin Gazisi Zeki Didinmez ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından yapılan duanın ardından protokol üyeleri hep birlikte "Elit Patisserie" ve "Yasin Manav Market" açılış kurdelesini keserek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Hüseyin Çolak, Yasin Çolak ve Meltem Çolak tarafından işletmeciliği yapılan "Yasin Manav Market" düzenlenen törenle hizmete girdi. Gıda, manav, şarküteri, temizlik ve unlu mamüllerin yer aldığı reyonlarında kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabilirsiniz.

Cevher Dudayev Mahallesinde son derece modern ve şık bir pastane açıldı.

Pasta, tatlı, dondurma, börek çeşitleriyle dünya lezzetli ürünleriyle, Nevşehirlilere kaliteli hizmet vermeye başladıklarını belirten Elit Patisserie işletmecileri Hamdi Gözübüyük ve İbrahim Cuhadar'da yaptığı açıklamalarında; " hizmete açtığımız yeni işletmemizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan ve ziyaretleriyle onurlandıran tüm dostlarımıza ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.

FİB Ajans Organizasyon ve FİB Haber Merkezi olarak, Elit Patisserie ve Yasin Manav Market'e hayırlı işler dileriz.