FİBHaber.com Mobil Uygulaması ile Artık Cebinizde!

Nevşehir ve Kapadokya bölgesi ile ilgili merak ettiğiniz her şey, yine FİB Haber.com  farkıyla tek dokunuşla mobil site uygulaması ile artık cebinizde!

Kurulduğu günden bugüne doğru ve tarafsız haberin yanında kaliteli hizmete de önem veren FİB Haber.com, yeniliğe önem vererek gün geçtikçe daha donanımlı bir şekilde Nevşehirlilere hizmet etmeye devam ediyor.

Web sayfasının arayüzünü okuyucuları için sürekli geliştiren FİB Haber, geçtiğimiz günlerde geliştirilmiş yeni sistemi devreye soktu. Kullanılan bu yeni sistemde "Nevşehir'de İlk ve Tek" olan mobil siteyi cep telefonu kullanıcıları için de uygulayan FİB Haber, yeni uygulamayla güvenilir habere iPhone başta olmak üzere yüzlerce marka cep telefonundan Nevşehir haberlerine ulaşmak isteyenlere keyifli ve kullanıcı dostu bir deneyim yaşatıyor.

Oldukça şık tasarımlı yeni arayüze sahip uygulamayı kullanan kullanıcılar, FİBHaber.Com'un ana haber kategorilerine ve haber başlıklarına artık daha hızla ulaşıyor. Cep telefonu kullanıcıları; manşetleri, son dakika haberlerini, çok okunanları ve çok yorumlananları tek dokunuşla okuyarak cepten de dilediği haberlere yorum yazabiliyorlar. Geçtiğimiz günlerde kullanıma açılan yeni uygulamayı gören cep telefonu kullanıcıları, yeni uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Özellikle iPhone kullanıcılarının Nevşehir haberlerine daha farklı şekilde ulaştığı yeni uygulama sayesinde, diledikleri haberleri otomotik olarak takip edebiliyorlar...

Nevşehir her zaman daha iyisini ve güzelini hak ediyor...
 FİB Haber.com  8 Yıllık emeğin ve değerli Nevşehirli halkımızın Katkı ve destekleriyle gün geçtikce daha profesyonel haberciliğe imza atıyor. Günümüz iletişim teknolojisinin en önemli yeniliklerinden biri olan mobil uygulamalar dönemini başlattı. Uzun zamandır üzerinde çalışılan sistem ile IOS ve Android işletim sistemlerine sahip tablet bilgisayar ve cep telefonları ile 7/24 dünyanın her tarafından FİB Haber.com 'a kolay erişim sağlanmış olacak.

Mobil uygulama özellikle 3G altyapısının gelişmesi ile mobil iletişim imkanlarının hızla artması gerek okurlarımıza daha iyi hizmet verebilmek  gerekse okurlarımızın  hareket halindeyken bile haberlerin takip edilebilmesi için büyük katkı sağlıyor.FİB Haber.com  faaliyete geçirdiği bu uygulama ile artık IOS veya Android işletim sistemli cep telefonları kullanılarak zaman ve mekan bağımlılığı olmadan dünyanın her yerinden nevşehir haberlerine  ulaşılacak.


FİB HABER.com En güncel Haber,fotoğraf , video,köşe yazarları  gibi daha bir çok başlığın yer aldığı uygulama ile okurlarımız  her an her yerde haber  alabilecek. FİB Haber.com uygulamasını indirmek için  IOS yazılım yüklü mobil cihazlar için Apple Store, Android yüklü cihazlar için  Google Play'dan indirebilecekler.

FİB Haber.com Sizlerle Büyümeye devam ediyor