Gülşehir Belediyesinden Gülşehir MYO'na kayıt için gelen öğrencilere ücretsiz servis imkânı.

Gülşehir Belediyesi, Nevşehir Üniversitesi’ne bağlı Gülşehir Meslek Yüksekokulu’nu tercih ederek kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere ücretsiz servis imkânı sağlıyor.

Gülşehir Meslek Yüksekokulu’nda 2012-2013 eğitim-öğretim yılı kesin kayıtlarının başlaması ile birlikte İlçemize barınma ihtiyaçlarını gidermek için gelen öğrenci ve velilere Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa DURSUN’dan destek geldi. Yüksekokulun ilçemize kurularak faaliyete geçmesinden bu güne, eğitime tam destek anlayışıyla, her konuda her kesime yardımcı olan Başkan Mustafa DURSUN, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Nevşehir Üniversitesinden Gülşehir e ücretsiz otobüs servisi uygulaması başlattı.

 

Uygulama ile Nevşehir Üniversitesine kayıt yaptıran Gülşehir Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile aileleri Nevşehir’den alınarak Gülşehir e getiriliyor. İlçemizi tanımaları için kısa bir şehir turu ardından Meslek Yüksekokuluna götürülüyor.

 

Burada ayrıca öğrenci ve velileri ilçemizde bulunan pansiyon sahipleri ile bir araya gelerek öğrencilerin İlçemizdeki barınma ihtiyaçları da giderilmiş oluyor.

 

Öğrenci ve veliler sağlanan bu kolaylıktan dolayı Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa DURSUN’a teşekkür ederken, Gülşehir Belediyesince Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere uygulanan Ücretsiz Otobüs Servisi’nin kayıt süresince devam edeceği belirtildi.