Gülşehir Çok Programlı Lise Öğrencileri Sosyal Etkinlikler Kulübünün organizasyonunu yaptığı etkinlikle Nevşehir Forum sinemalarında Çanakkale 1915 filmini izlediler.

 

      Gülşehir Çok Programlı Lisede okuyan 70 öğrenci Sosyal etkinlikler Kulübünün organizasyonda danışman öğretmenler Ruziye URGENÇ, Emel YAYICI, Ahmet ŞAHİN ve Gülgün GÜVEN rehberliğinde Turgut ÖZAKMAN'ın Dirliş Romanından uyarlanan "ÇANAKKALE 1915" filmini Nevşehir Forum Cİnema pink'de izlediler.

 

     Öğrencilerden Kübra Çelik filmden çok etkilendiğini topraklarımızı savunan askerlerimizi minnetle, rahmetle andıklarını, cephe gerisinde askerin ihtiyacını karşılamak için büyük çaba sarfeden anadolu kadınlarına dualarını gönderdiklerini söyledi. Film süresince ben dahil tüm arkadaşlarımız gözyaşlarımızı tutamadık, şeklinde konuştu.

 

      Gülşehir ÇPL. Sosyal Etkinlikler Kulübü danışman öğretmeni Ruziye URGENÇ; filmi ikinci kez öğrencilerle birlikte izlediğini yinede duygu dolu saatleri film boyunca tekrar yaşadığını, organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan öğretmen arkadaşlarına, Organizasyonda her türlü desteği sağlayan Okul Müdürü Sait GENÇ'e Filmi izlemeye gelen 70 öğrencisne ayrı ayrı teşekkürlerini ilettiğini belirtti.