Çankırı'nın Orta ilçesi Kaymakamı Abdullah Özadalı, Kaymakam vekili olarak Gülşehir Kaymakamlığına atandı.

 

Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakuta'nın Antalya'nın Finike ilçesi Kaymakamlığına atanmasından sonra Nevşehir Vali Yardımcısı İbrahim Süha Karaboran'ın vekaleten baktığı Gülşehir Kaymakamlığına, atama yapıldı.

 

 

Çankırı'nın Orta ilçesi Kaymakamı Abdullah Özadalı, Kaymakam vekili olarak Gülşehir Kaymakamlığına atandı. Halen yurtdışı stajını devam ettiren Özadalı'nın, 17 Ekim'de Gülşehir'de Kaymakamlık görevine başlayacağı bildirildi.

 

1983 Adıyaman'ın Kahta ilçesi doğumlu olan Özadalı, ilkokulu Adıyaman'da tamamladı. Orta ve lise öğrenimini İstanbul'da sürdüren Özadalı, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladı. 2007 yılında buradan mezun olan Özadalı, 2008 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu'nda Bakanlık İş Müfettişi Yardımcısı olarak göreve başladı. 98. Dönem Adıyaman Kaymakam adayı olarak Aydın'ın Germencik ilçesinde stajına başlayan Özadalı, daha sonra Yenipazar Kaymakamlığına vekaleten atandı. Özadalı, 22 Şubat 2011 tarihinden bu yana Orta ilçesinde Kaymakam vekili olarak görev yapıyordu.