NEVŞEHİR(MHA) İlimizde Spor alt yapısının güçlendirilmesi, gençlerin spora olan ilgisinin daha artırılarak ilimizden Milli Sporcuların çoğaltılması için kurulan Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Av. Hüsnü Güneş, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’yi ziyaret etti.

Ziyarette Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’ye kulüp olarak yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Kapadokya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hüsnü Güneş, İlimizin spor potansiyelinin oldukça yüksek olmasına karşın Milli takımlar düzeyinde Nevşehir’in istenilen düzeyde temsil edilemediğini, Sporcuların maddi – manevi desteklenmesinin bu aşamada çok büyük bir önem kazandığını söyledi.

Kulüp yönetimi olarak başarılı sporculara sahip çıkarak ilimizin Olimpiyatlarda ve Milli takım düzeyinde temsil edilebilmesi için gayret sarf edeceklerine değinen Kapadokya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hüsnü Güneş, Şehit ve Gazi çocuklarına devletinde olduğu gibi kulübünde ayrıcalık tanıyacağına dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, İlimiz gençlerine sahip çıkmak için yola çıkan Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Güneş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.