Oğulları Hakan’ın ilk mürvetinde hiçbir masraftan kaçınmayan Sinan, Gülhan Cehri çifti konuklarına kusursuz bir ev sahipliği yaptı.

Uçhisar Çiftlik Resteurant tesislerinde yapılan düğün merasimine, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Uçhisarlı Turizmci İş Adamı Abdullah Şen,Eğitimci Öğretmenlerimizden Rıfat Varol, Uçhisar, Nevşehir, Yozgat ve Kayseri Bünyan dan çok sayıda davetli katıldı.

FİB Ajans Organizasyon farkıyla hazırlanan konseptte Balon süsleme masa sandalye giydirmeleri ahşap mekanda oldukça zevkle bezenmiş süslemelerle, Küçük Hakan Cehri’nin oldukça şık kıyafeti erkekliğe ilk adımına attığı Sünnet merasiminde davetlilerden tam not aldı.

 Gelen davetliler kapıda Karagöz Hacivat, Yeniçeri Askerleri, Palyaço ve Osmanlı Şerbetçileri ile karşılanan davetlilere şeker ve kolonya ikram edildi.

Tecrübeli sunucu Fikret Çapacı’nın renkli sunumlarında erkekliğe ilk adımını atan Hakan Cehri’nin görkemli bir şekilde salona girişinden sonra Gülhan-Sinan Cehri Çiftlerinin dansları ve anne babanın evlatlarına Kuranı Kerim ile Türk Bayrağı hediye edildi.

Sonrasında Aşukla maşuk gösterileri ile Muşkara Köçekleri nin sahneye çıkmasıyla müzikli dakikalarda vur patlasın çal oynasın tam anlamıyla muhteşem bir gece yaşandı.

Yaş pasta ve takıların ardından devam eden sünnet merasiminde Cehri ailesi ile Hakan Cehrinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

İkramların bol olduğu geç saatlere kadar devam eden sünnet düğününde pist de hiç boş kalmadı ve davetliler doyasıya oynadılar.

 

FİB Haber Merkezi olarak Hakan Cehri yi kutluyoruz…
Fib Ajans Organizasyon İletişim
0 384 212 9 44 - 0 532 627 28 74