İstanbul da Doktor olarak görev yapan Ahmet KALYOCU ve Rümeysa hanım, tatillerini geçirmek için geldikleri Kapadokya’da, hayatlarının en güzel anlarını yaşadılar.

Dr. Ahmet KALYOCU hazırladığı sürpriz evlenme teklifi karşısında heyecanını gizleyemeyen Rümeysa hanım, Ahmet KALYOCU ile  4 yıldır birlikte olduklarını dile getirirken,Göreme’de akşam yemeği için Han Odası Restorantına gideceklerini bildiğini, restoranta girişte bir anda patlayan volkanlarla şok olduğunu belirterek ,şaşkınlığım devam eder iken Ahmet’in evlilik teklifi ile dünyanın en mutlu kadını olduğunu sözlerine ekledi.

Ahmet Kalyocu ise FİB Ajans Organizasyon ile irtibata geçerek bu evlenme teklifini hazırladıklarını, organizasyonun kusursuz olarak işlemesi sayesinde hayatının en heyecanlı ve mutlu dakikalarını geçirdiğini belirterek,FİB organizasyon ekibine teşekkür etti.

Evlilik Teklifi İle ilgili Detay www.fibhaber.tv'de saat 20:00'da yayınlanan Ana Haber Bülteninde...

Nevşehir'de Düğün, Nişan, Kına, Sünnet, açılış ve Evlilik Teklifleriyle en özel anlarınız ve mutluluklarınız için FİB Ajans Organizasyon Hizmetinizde.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com