Uçhisar’ın sevilen ve saygın İş Adamlarından Kemal Cehrili’nin biricik kızları dün akşam Oba Restaurant ve Piknik Alanı tesislerinde FİB Ajans Organizasyon Farkıyla düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girerken Düğüne gelen Bine yakın Davetli salona sığmadı.

Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk Genç Çiftleri kutlayan telgraflarını gönderdiler...

Uçhisar'da Böyle Düğün Görülmedi...

Genelde Erkeklerin Tesis bahçesinde bayan davetlilerinde salonda yer alarak ağırlandığı düğünde Tüm davetliler Adeta DÜĞÜN dediğin böyle olur dedirtircesine eç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

Sunumlarını FİB Ajans Organizasyon  Genel Koordinatörü Fikret Çapacı nın yaptığı unutulmaz Düğün davetlilerden tam not alırken Düğüne gelen davetliler Düğün sahibi Kemal Cehrili ye keşke Stat tutsaydıız ancak sığardık şeklinde espri yaptılar.

Siyaset ile İş Dünyası ve Uçhisar ve çevresinden gelen çok sayıda davetlinin katılımlarında gerçekleşen Düğünle Züleyha ve Abdullah Zeyrek dünya evine girdiler...

İleleyen saatlerde Muşkara Köçekleriyle eğlenen davetliler salon dışına verilen sesle Tesisisin bahçesinde de gönüllerince eğlendiler.

Düğüne çocuk ve gençleri ilgiside büyük olunca Düğüne Karagöz Hacıveta ve Palyaçolarda katılarak çocuklara şeker, balon ve oyuncak dağıttılar... Çok sayıda Miniklerden oluşan bir grup tesis bahçesinde Düğün boyunca Palyaçolarla oyunlar oynayarak eğlendiler...

En mutlu gününde FİB Haber Merkezine açıklamalarda bulunan Gelin Kızımızın babası Kemal Cehrili kızımın bu mürüvvetinde bizleri yalnız bırakmayan bütün eş dost akraba arkadaşlarımıza ,Yine Bizleri mazeretleri nedeniyle gelemeyen çiçek gönderen yada telefonla arayarak kutlayan herkese teşekkür ediyorum dedi.


Takı merasimi de yoğun katılımlı düğünün uzun maratonlu geçen saatleriydi...

Düğün Sonunda Aile fotoğraf çekimleriyle sona erdi ...

Lila ve Beyaz renklerle bezenerek süslenen Salon ve Zarif ve şık tasarlanmış Gelin Masası, Şamdan,Gelin yolu ve Fil Dişeriyle muhteşem bir atmosferde düğüne katılan davetliler düğün pistini hiç boş bırakmadılar.

FİB Ajans Organizasyon olarak Züleyha & Abdullah Zeyrek çiftlerimize bir ömür boyu Allahtan Mutluluklar diliyoruz.