ATV ekranlarında Müge Anlı nın Tatlı sert programında bugün de Kevser Hanımı telefonla arayıp tehdit edildiği ve Kaybolmadan önce Selda ile Sezai arasında define konusu görüşüldüğü iddiası ortaya atıldı.

 

-Selda nın annesi Kevser hanım Bana sürekli tehdit geliyor kim olduğunu bilmiyorum.Bana sövüyor sövüyor denilmedik laf bırakmıyorlar…

-İnşallah çıkacak sonuçları bekliyorum.Kim yaptıysa erkekçe meydana çıksın valla alnının şahından öpecem dedi.

-Selda ile Sezai arasında define konuşması oldu.

-Kevser Hanımı arayıp tehdit eden kişiler kimler?

-Bağ evine gittiler, bir daha geri gelmediler. Esrarengiz şekilde kaybolan Tunç ve Selda'nın başına ne geldi?

-Kevser hanıma oğlu Sezaiden tehdit gibi laf: Tapuyu eğer vermesen git mezarını hazırla demesi oldukça düşündürücü…

ğustos 2012 tarihinde önce evde başlayan daha sonra Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde devam eden yemeğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen 8 aylık sürede bir haber alınamayan 42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle'nin aranmasına devam ediliyor.  Bugün''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programında konunun yeniden geniş olarak ele alınmasına devam edildi. Programda şimdi de Sezai'nin bir define bulduğunu ve bu bilgiyi kardeşi Selda ile paylaştığı, Selda ve Tunç'un kaybolmasına bu definenin neden olabileceği ortaya atıldı. 

Bu arada Kayıp olarak aranan ve hayatı konusunda artık ümitlerin kesildiği Selda Grosle ve Tunç Boztepe konusunda Nevşehir İl Emniyeti ile avanos İlçe Emniyetinin olayla ilgili oldukça yol kat ettiği ve önümüzdeki günlerde bu konuda ciddi gelişmeler yaşanarak olayın aydınlanarak ortaya çıkması bekleniyor.