Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Rahmetin, merhametin, iyiliklerin, güzelliklerin, güzel ahlakın efendisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun insanlığın ve tarihin dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, yayımladığı mesaj ile tüm İslam Aleminin ‘Mevlid Kandilini’ kutladı.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgilerin ve sevgilinin en yücesi, rahmetin, merhametin, iyiliklerin, güzelliklerin, güzel ahlakın, mazlumların efendisi ve peygamberi, rehberimiz, örneğimiz,önderimiz, sevgilimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü bir kez daha kutluyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli olayıdır. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz; yeryüzüne hak ve adaleti, sevgiyi, saygıyı, eşitliği, yardımlaşmayı ve güzel ahlakı getirerek İslam’ın da müjdeleyicisi olmuştur.

Bu nedenle Mevlid Kandili, O’nun getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır. Sevgili Peygamber Efendimizin örnek hayatı ve davranışlarını, hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz.

Bu güzel gece dolayısıyla Rabbimden, tüm Müslümanların birlik ve beraberliğini güçlendirerek dünyanın dört bir yanında akan kanı ve dökülen gözyaşını dindirmesini ve yeryüzünde barışın tesis edilmesini niyaz ediyorum. Bu vesile ile tüm milletimiz ve tüm İslam Aleminin gecesini tebrik ediyor bu gece edilecek duaların kabul olmasını niyaz ediyorum.”