Nar kasabasında Belediye çalışamları hummalı bir şekilde devam ederken Bir taraftan Kasabanın Çehresi değişiyor bir taraftan Belediyeye kaynak yeni projelere imza atılıyor bir taraftanda yıllardır çözüme kavuşturulamamış sorunlar birer birer çözüme kavuşturuluyor.

Nevşehir’imizin güzide kasabalarından bir tanesi olan Nar Kasabasında yoğun çalışmalar devam ederken Başkan Erdoğmuş Belediye Binasında yaptığı restorasyon ve bina cephe çalışmasını tamamlamak üzere olduklarını,  çalışmalar kapsamında belediye bünyesinde daha önceden olmayan yeni bir  nikah salonu ve eğitim seminerlerinde kullanılmak üzere küçük bir  konferans  salonu ve tahsilat  odasını belediyeye kazandırdıklarını ifade etti.

Bu çalışmanın sonunda Belediye binasının hızla gelişmekte olan kasabamızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek konuma getirmiş olduk diyen Başkan Erdoğmuş aynı zamanda da kasabamızın tarihsel  dokusuna  uyumlu ve resmi  bir bina hüviyeti  kazanmış  binada vatandaşlarımıza daha güzel hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz dedi.

Başkan Erdoğmuş belediye binasının bitmesiyle yakında başlanacak olan meydan projesinin birinci etabını da  tamamlamış olduk, çok yakında meydan projesinin 2. Etabına başlayacaklarının haberini verdi.

Proje tamamen tamamlandığında görülmeye ve gezmeye değer hoş bir meydan olacağını söyleyen başkan Erdoğmuş bizi izlemeye devam edin daha güzel şeyler olacak kasabamızda diyerek sözlerini tamamladı.