Apak şirketler grubu içerisindeki Apak Seyahat Turizm ve Yayıncılık Ticaret Anonim Şirketi  tarafından işletmesi devralınan Nevşehir Konağı,gerçekleştirilen bir dizi düzenleme çalışmalarının ardından yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine kazandırıldı.

Nevşehir Konağı ile vatandaşların daha nezih bir ortamda yemek yiyebilmeleri  ve hoşça bir sohbet ortamı içerisinde bulunmaları amaçlandı.

Nevşehir Konağı’nın kullanım hakkı Apak Gıda'ya devredildi.

Mülkiyeti Nevşehir Belediyesine ait Nevşehir Konağı'nı devir alan Apak şirketler grubu içerisindeki Apak Seyahat Turizm ve Yayıncılık Ticaret Anonim Şirketi, “Böylesine güzel bir konağın Antep Yöresel lezzetleriyle değerlendirilmesi gerek düşüncesiyle konağı daha etkin bir biçimde işletmek için yürüttüğü  çalışmaları tamamlayarak Bugün itibariyle  Nevşehirli vatandaşımıza yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı ."

Nevşehir Konağı Hizmetinizde...

Nevşehir Konağını devir alan APAK Gıda, Gaziantep mutfağı ve lezzetini Nevşehirlilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Şuan itibariyle Bakım ve çalışmaları tamamlanan Nevşehir Konağı, yeni yüzüyle Nevşehir halkına hizmet verecek.

Gaziantep sofrasını Nevşehir e taşıyan Yeni lezzet mekanı Nevşehir Konağı ilimizde önemli bir eksikliği doldurarak Yemek kültüründe önemli bir Lezzet Durağı merkezi olarak misafirlerini ağırlayacak.

Yeni yüzü ve konseptiyle Antep'ten özel olarak getirilecek ustalarıyla unutulmaz lezzet ve damak tadını Nevşehir Konağında keşfetmeye hazırmısınız...

Nevşehir Konağı Antep lezzetlerini ayağınıza getirdi!

Sürprizlere hazırlıklı olun...

Nevşehir Konağı'nı devralan Apak Gıda , Yemek kültürü ve lezzetiyle ün salmış olan Meşhur Gaziantep sofrasını Nevşehir halkının ayaklarına getirdi. Şimdi tamamen yenilenen Nevşehir Konağı'nı mutlaka görmeli meşhur Gaziantep mutfağı lezzetlerinden mutlaka tatmalısınız... Bizden söylemesi...

Nevşehir Konağı

Adres:Sümer Mah.Aksaray Cad.No:46 Merkez/Nevşehir

Tel: +90384 212 79 79