NEVŞEHİR HEYETİNDEN TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ YENİ GENEL BAŞKANI BAYRAKTAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ...

Nevşehir Ziraat Odaları TZOB Genel Başkanı Şemsi BAYRAKTAR ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 TZOB Genel Başkanı Şemsi BAYRAKTAR ı ziyaret...

Gerçekleşen ziyarette Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık, Genel Başkan Bayraktar’a Nevşehir’deki çiftçilerin sorunlarını aktardı.  Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık,  ziyaret hakkında www.fibhaber.com 'a yaptığı açıklamada; “Nevşehir’deki Ziraat odaları ile birlikte yeni seçilen Genel Başkanımızı ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. 

Ziyarette Genel Başkanımıza Nevşehir'deki çiftçilerin sorunlarını anlattık. Yaşanan dolu, don, sel baskını zararlarını, hububattaki verim ve kalite düşüklüğünü aktararak Nevşehir çiftçisinin sorunlarını bizzat görüşme imkânı bulduk” dedi.

Bu kapsamda Derinkuyu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer YILMAZ , Derinkuyu nun tarımsal durum raporunu ve tarım ürünleri hakkında genel bilgi verdi. Derinkuyu İlçesinde yer üstü suyu bulunmadığını,bu sebeple de diğer bölgelerde yetiştirilen ürünlere göre maliyetlerin yüksek olduğu dile getirildi.

Ayrıca 08.09.2015 tarihinde Derinkuyu'da yapılacak olan Kurufasulye festivali ve Odamız yeni hizmet binasının açılışından dolayı sayın Bayraktar a davetiye verildi.

Yaklaşık 1 saat süren olumlu ve samimi bir ortamda yapılan görüşme sonucunda Nevşehir ziraat odası başkanları Şemsi BAYRAKTAR a hayırlı olsun temennisinde bulunarak ayrıldılar.