Nevşehir ekonomisi için büyük önem arzeden Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sürecinde 'Şimdi değişim zamanı' sloganıyla çıktığımız yolda büyük bir teveccüh ile karşılaştık. Adaylığımızı ilan etmemizden sonra gerek şahsımı gerekse ekip arkadaşlarıma gelen samimi destek ve iyi niyet dilekleri sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır.

Nevşehir iş dünyası artık değişim istiyor. Bu Değişim inşallah 15 Mayıs Günü Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleriyle birlikte başlayacak. Nevşehir ekonomisini geliştirecek, kalkınmayı sağlayacak hamleler için inşallah değişimin mimarı biz olacağız. Nevşehir esnafı, tüccarı ve sanayicisi 'kimse yok mu? Benim sorunumu,  derdimi duyan yok mu?' diye feryat ederken bizler sessizce köşemizde oturamazdık. Zor şartlar altında ekmeğini kazanan, istihdam sağlayan, vergisini ödeyerek devletine katkı sunan esnaf, sanayici ve tüccarımızın sesi olacağız.Nevşehir’in ihtiyacı olan lobi hareketinin önderi olacağız.

            Ticaret ve Sanayi Odası'na talip olan ekibimiz seçimler için de rengini belirlemiştir. Ekibimiz NTSO seçimlerine tüm Nevşehir’i kucaklayan,Şehrimizin kurucusu Sadrazam D.İbrahim Paşa döneminden gelen ve  kentimizi sembolize eden Pembe Lalelerden anlamlı bir renkte pusula ile girecektir. Değişimin rengi pembedir.Nevşehir in gül yüzlü insanlarından oluşan ekibimiz pembe renkteki oy pusulası ile değişime imza atacaktır. Kamoyuna saygılarımızla.

NTSO
 Başkan Adayı
Yakup ZAĞLANMIŞ