Türkiye de ilginin giderek arttığı yeni bir sektör. Hedef kitlesi 5-11 yaş arası çocuklar. Ve artık şimdi Nevşehir’de…

 

Çocuklardaki işlenebilir, hızlı şekilde geliştirilebilir zekâ potansiyellerini kullanarak, özgüveni yüksek dahi çocuklar yetiştirmek ve onları birer yıldız yapmak için ilimiz Nevşehir’de ‘Dahi Çocuk Merkezi” açılıyor.

 

Nevşehir’de açılan Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi isimli eğitim merkezinde Zekası ve Hafızası Güçlü çocuklar yetiştirilecek. Mega Aritmetikle Dahi Çocuk Merkezi haline getirilen eğitim merkezinde zekâ seviyesi çok yüksek çocuklarla değil uygun şartlarda, uygun eğitimi alan algılaması normal her çocuğun hedeflenen beyin kapasitesi gelişmesine ulaşması hedeflenirken, özel çocukları değil, özel çocuklar yetiştirmek hedefleniyor.

Zihnin var olan potansiyelini kullanarak 5-11 yaş arası çocukların zekalarını geliştirmek için eğitim verdiklerini ifade eden Murat Arık; “Merkezimizde verilecek program sonunda Çocuklarda hızlı ve doğru hesaplama becerisi kazandırmak. Keskin görüş, işitme ve algılamayı güçlendirmek. Zihinsel becerilerin artmasında yardımcı olmak. Keşfedici düşünmeyi kolaylaştırma ve geliştirmek. Hızlı refleks ve akıl yürütme becerilerinin gelişmesini hızlandırarak dikkat ve konsantrasyon gücünü artırmak. Beyin dalgalarını etkileyerek, konsantrasyonu sağlayan ders çalışma ve hızlı okuma frekans müzikleriyle çocukların sınıf içerisindeki grup egzersiz çalışmasıyla, etkin bir eğitim almalarını sağlamak. Eğlenceli şekilde, oyun oynarcasına öğrenme kapasitelerini artırmak. Beynin her iki yarım küresini de kullandırarak, fiziksel dünyayı ve sosyal etkileşimleri anlamaya yardımcı olacak, geniş bir bilgi ve beceri kazanmasını sağlamak ve kişisel gelişime olan katkısıyla özgüven duygusunu aşılamayı hedefliyoruz” dedi.

Nevşehir de Mega Aritmetik"dahi çocuk merkezi."

 

Türkiye de ilginin giderek arttığı yeni bir sektör. Hedef kitlesi 5-11 yaş arası çocuklar.

Uzak doğudan ülkemize ilk defa dünya hafıza şampiyonu Melik Duyar tarafında getirilmiş olan bu program sayesinde genç beyinlerde;

Hızlı ve doğru hesaplama

Zihinsel beceri artışı

Hızlı düşünme

Analitik düşünme

Hızlı refleks

Güçlü algılama

Kolay kavrama

Görüş açısı

Hızlı okuma

Gibi özellikleri eğlendirerek öğretip kavratmayı hedefleyen bir program sürecidir. öğrencilerin günlük 20 dakikalık bir çalışma istikrarı ile 8 aylık bir süreyi kapsayan eğitim sonunda insan beyninin kullanılmayan alanları da faaliyete geçirilerek daha başarılı bir hayat öngörüsü hedefleniyor. uzak doğu kökenli olan bu sitemde abaküs aracı kullanılıyor ve öğrenci eğitimin sonunda 10 larca sayıyı saniyeler içerisinde toplayabiliyor. Matemetiksel yöntemler araç olarak kullanılan sitemde genel amaç beynin bir çok noktasını uyararak harekete geçirmek.

(youtube tanıtım filmi: http://www.youtube.com/watch?v=S19gqHpdmDo&feature=player_embedded)

 

Adres:

emek mah. yurtiçi kargo karşısı merkez / nevşehir

www.nevsehirmegaaritmetik.com

[email protected]

0 384 213 40 77

0 554 866 44 50

----------------------

Murat ARIK

Uçhisar/Cappadocian