Kayseri'de üvey annelerinin akıl almaz işkencesine maruz kalan 4 yaşındaki İ.A. ve 7 yaşındaki ablası I.A.'nın dramı, Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

Kayseri'de iki küçük çocuğa eziyet, yaralama ve cinsel istismardan 46 yıl hapis cezasına çarptırılan üvey annenin, çocuklara uyguladığı şiddet, babanın eve yerleştirdiği kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. İnsanın kanını donduran görüntüler basına yansıdıktan sonra izlediği görüntülerle anne yüreğiyle içi burkulan ve şok geçiren Nevşehirli genç bir anne ve iş kadını Memduha Çetin'i de isyan ettirdi.

Kampanyanın muhatabı: Sayın Cumhurbaşkanım... Allahın izni ve sizin desteğiniz ile lütfen çağrımızı duyun ...

Kampanyanın muhatabını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak belirleyen Nevşehirli genç anne Memduha Çetin, kampanyanın temel hedefinin Çocuklara uygulanan şiddeti kınama ve bu konuda kamuyounda bir duyarlılık oluşturma gayreti olduğunu belirterek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hassasiyetini biliyorum.Sayın Cumhurbaşkanım Bu Videoyu Lütfen İzleyin ... Zaten Gerekeni Yaparsınız....

Başlattığı kampanyanın temasının Çocuklara uygulanan şiddet olduğunu ifade eden Çetin, "Öncelikle kim olursa olsun Çocuklarımıza Yönelik yapılan bu tür çirkin şiddeti En Güçlü Şekilde Kınıyoruz.Çocuklar sevilmek için Allah'ın bizlere en özel lütuflarıdır dedi ve ekledi: " Buradan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a sesleniyorum ; Bu Videoyu Lütfen İzleyin, sizdeki o merhamet ve yoğun insan sevgisi ile Zaten Gerekeni Yaparsınız.
Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanım Erdoğan'ın 
Kendisine Tüm Hizmetleri İçin  sonsuzTeşekkür Ediyoruz." sözleriyle duyguların ifade etti.
Kampanya'ya sadece annnelerimiz değil 
7'den 77'ye tüm Babalarımız, Abi , abla, kardeş,Öğretmen , Polis , STK'lar toplumu oluşturan herkesin hassasiyet ve duyarlılık göstermelerini bekliyorum. 
Bu Kampanya İnancı olan, Bireye saygı duyan tüm vatandaşlarımıza ait olduğunu belirterek "Çocuklarımıza yapılan şiddet karşısında rahatsız olan tüm vatandaşlarımız, bu kampanyaya sahip çıkmalıdır. Bu kampanyanın başlangıç hikayesi haksızlık karşısında sızlayan bir vicdandır. Kampanya milletimizin kampanyasıdır. Ümit ediyorum ki milyonları aşan bir imza sayısına ulaşacaktır." dedi.

Memduha Çetin, Kampanya gerekçesini şöyle açıkladı:
Kayseri'deki üvey anne Videosunu izlemeye başladım... Ve aman allahım yüreğim dayanmadı kapattım... Ama o kadının yüzünü görmek istedim.. Cesaretimi toplayıp en sonuna bakabildim sadece . Bu nasıl bir vicdansızlıktır... Bu nasıl bir üvey de olsa anne vasfına layık olmayan bir insan müsvettesiidir. İdama barbarlık diyoruz ama sizce bu kadın hak etmemişmi? Minicik 2 yavruya nasıl kıyamadan yaptın bunları... Yolda yaralı bir kuş görsek iyleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Nasıl bir insanlıktır.  Yüce ALLAHIM nolur sen görüyorsun... önce sana havale ediyoruz...  Sayın CUMHURBAŞKANIM.. Sizden acil bir yardım bekliyoruz bu çocuklar için... Haydi TÜRKİYE MİNİK BEDENLER SADECE SEVGİYİ HAKEDİYOR... ŞİDDETİ DEĞİLLL... 

MUHATABI

Sayın Cumhurbaşkanım... Allahın izni ve sizin desteğiniz ile lütfen çağrımızı duyun ...

Sayın Cumhurbaşkanım bu videoyu lütfen izleyin ... zaten gerekeni yaparsınız....
Şimdi aşağıdaki linkten giriş yaparak kampanyaya sizde destek verebilirsiniz...

https://www.change.org