FİB Haber Merkezi olarak daha öncesindende bir dostluğumuzda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri olan Nevşehirli Değerli kardeşimiz Sayın Rasim Arı’yı Ankara da ziyaret ettik.

 Bizleri büyük bir nezaketle makamında ağırlalayan Rasim Arı ''Gençlerin ve genç nesillerin temsilcisi olan Bakanımız Sayın Suat Kılıç, Gerek Spor sahaları ve tesisleşme gerekse Sporcu yetiştirme ve spora teşvik konusunda gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde Sayın Bakanımızın bu güzel çalışmaların da bir mihenk taşı olabilmenin mutluluğunu ve kendileriyle çalışabilme şansı yakalamış olmanın onurunu yaşıyoruz dedi.

 

Geldiğin yeri unutmamak

 

Çok sevdiğim bir büyüğüm bana bir soru sordu: Sen önemli insan mı olmak istiyorsun yoksa kıymetli insan mı? İşte Değerli Nevşehirli Büyüğümüz Rasim Arı için bu sorunun cevabı tamda cuk diye oturuyor.

Zira Rasim Arı aslında gelmek istediği noktaya daha çok genç yaşlarda çoktan ulaşmış durumda.Geldiği yeri unutmayarakta, Arı hem önemli bir insan hemde kıymetli bir insan…

 

NEVŞEHİR DENİNCE TİR TİR TİTRİYORUM

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Danışmanı Rasim Arı ''Yurdun her bir köşesinden olduğu gibi memleketimiz Nevşehir’de ki spor ve spor camiasındanda her türlü talep gelmektedir. Ancak Nevşehir denince herşeyimi borçlu olduğum kent aklıma geliyor. Tir tir titriyorum o zaman.

 

Azmin ve Başarının Öyküsü

 

Hele gülen o verimli topraklarında binbir zahmet ve meşşegatle yetiştirdiğimiz Meşhur İnallı Karpuzlarını İnallı dan alıp İstanbul a getirdirerek ''Traktörle karpuz sattığım günler'' aklıma geliyor. Elhamdulillah nerelerden nerelere…İnanç Azim kararlılık ve çalışma Başarının bence en büyük anahtarı.Bugünkü makamımı ve herşeyimi memleketim Nevşehir’e borçluyum. Nevşehir’e minnet borçluyum.''dedi.

Biran gözleri dolan Sayın Arı Memleketimiz ve memleket insanımıza hizmet edebilmek mutluluğu farklı şekillerde de olsa bize bir şekilde nasip oldu ne mutlu bizlere diyerek konu ülkemiz ve memleket davası olduğunda gerisi teferruattır dedi. Halkımıza Hizmet için elimizden gelen tüm çabayı gecemiz gündüzümüze katarak vermek için çaba gösteriyoruz. Bir vatandaşımızın bir Allah razı olsun cümlesi ve duası bize yetiyor tüm yorgunlularımızı atıyoruz dedi.

Ziyaretimizden duyduğu memnuniyetide dile getiren Rasim Arı,Gerçekten bizlere Memleket havası getirdiniz sizlerdende Allah razı olsun.Gerçi FİB Haber.Com dan Nevşehir ile ilgili tüm gelişmeleri haberlerinizden öğreniyoruz bu bağlamda çok kutsal bir görev ifa ediyorsunuz başarılarınızın devamını diliyorum tüm Nevşehirli hemşerilerime selam sevgi ve dualarımı gönderiyorum sizin vasıtanızla dedi.

 Son olarak Ziyaretimiz sonrası Arı yine gülümseten “Hani daha karpuz kesecadık…”diyerek bizim yöreye ait birde espri patlattı.

Bizlerde FİB Haber Merkezi olarak bizleri en güzel şekilde ağırlayan samimi içten ve güleryüzüyle işte tam bir Örnek Nevşehirli diye örnek göstereceğimiz Sayın Rasim Arı ya bundan sonraki yaşamında mutluluk sağlık ve başarılarının devamını diliyoruz.Kendisiyle ne kadar övünsek azdır.

 

RASİM ARI KİMDİR? BİOGRAFİSİ...

 

Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri olan Rasim Arı daha önce Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Eski Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun Danışmanlığı, Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın danışmanlığı görevlerini yaptı.

 

1975 Nevşehir doğumlu olan Rasim Arı, Ak Parti Maltepe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Maksev Yönetim Kurulu Üyeliği'de yaptı.Ayrıca Ataköy Marina Yönetim Kurulu Üyeliği ile Wushu Federasyon Yönetim Kurulu üyeliğinide sürdürüyor.