Nevşehirli yazar Osman Aytekin FİB Haber Merkezimize nezaket ziyaretinde bulundu.

Aytekin, FİB Haber.Com Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel koordünatör İbrahim Uysal ile bir süre sohbet etti. Yeni çıkan Bahar Kokulu Ev isimli öykü kitabını gazetemize hediye edip imzalayan Şair-yazar Osman Aytekin, FİB Haber.Com İnternet gazetesini çıkaranları yürekten alkışladığını ifade ederek bazı tavsiyelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memenuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Çapacı'da Aytekin'nin daha önceki kitaplarını hikâye kitabını çok beğendiğini, yeni kitabı okumak için sabırsızlandığını belirterek başarılı çalışmalarının devamını dileyerek bu yolda ilerlemeleri gerektiğini söyledi.

Şair-Yazar Osman Aytekin : “Şua ana kadar çok sayıda kitap yazdım ancak bunların hepsini bastırmadım. Şuana kadar 9 ( Dokuz ) kitabım yayınlandı. İnşallah ilerleyen zamanlarda yine roman, şiir , öykü ve denemeler ile birlikte yeni eserler yayınlanmasını planlıyorum dedi.

Daha önce Harman Zamanı ve Buluşma isimli kitaplarında kısa hikayeleri yer alan Aytekin, yeni kitabında iki uzun öyküye yer verdi.

Kitabında öğretmen, öğrenci ve veli ilişkileriyle sevgi, saygı ve başarıya dayalı  yozlaşan ve unutulmaya başlayan değerleri anlattığını ifade eden Aytekin, "Bahar Kokulu Ev isimli öykü kitabımı ortaokul öğrencilerine yönelik kaleme aldım" dedi.

Bizde www.fibhaber.com Ailesi olarak Nevşehirimizin yetiştirdiği önemli Değer ve şahsiyetli kalemlerimizden Osman Aytekin'e başarılı sağlıklı nice Kitaplarla bizleri buluşturmasını bekliyoruz.