Bölgesel amatör lig 6.grup temsilcisi Nevşehirspor iddaalı takım görünümünde. Dün Ankara'da oynanan Adliyespor / Nevşehirspor kupa karşılaşması'nda can yakacağına inandığımız bir takımı beraberce  izledik. Ancak eksiğin forvet hattında olduğu açıkça görülüyor. Eğer bu hatta önlem alınırsa takımın daha da güçleneceği aşikar durumda.

 İDDAALI TAKIM NEVŞEHİRSPOR

Bölgesel amatör lig temsilcisi Nevşehirspor kendi grubunda çok can yakar, bunu da bir dip not alarak hafızalarımıza kazıyalım.

Tecrübeli teknik adam Bülent Topuzoğlu ile hedefe koşmaya hazırlanan kırmızı beyazlılar bir üst lig istiyor. Eğer kupa karşılaşmasına taraftarınız geliyorsa 12.adam heyacanı var demektir. 6.grup zorlu ve şampiyon adaylarının oldukça fazla olduğu bir grup. Görünen o ki maçlar kıran kırana geçecek. Kimse Nevşehir deplasmanını asla yabana atmamalı ve önlemini ona göre almalı. Bizden söylemesi sonra yanarsın arkadaş.

Yorum: Metin Karagöz

Yorumun yorumu : Nevşehirspor Camiası artık Ne ses getirecek nede çok canlar yakacak bir takım değil ŞAMPİYON olacak bir takım bekliyor ve istiyor.