Nevşehir Valiliğin Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nüfus İl Müdürlüğü katlarındaki tamir ve tadilat yaşanan sıkıntılar en yoğun iş yükü yüklendiği zamanda başlattığı çalışma hem bu dairelerde işlem görecek vatandaşları hem de bu dairelerde çalışan memur amir görevlisini mağdur durumda bırakıyor.

 

 

Kış aylarını girildiği şu dönemde çalışma yapılan tüm bölümlerin camlarının , çerçevelerinin  karga  tulumba yerlerinden sökülmesi, onlarca elektronik aygıtların , bilgisayarların bulunduğu alanlarda binlerce lira değerindeki devlet malının toz toprakla buluşturulması akıllara ziyan demek değil de  nedir.

 

Yaklaşık üç ay süreceği söylenen çalışma , teknolojinin ve imkanların hat safha da olduğu şu dönemde neden alternatif çareler denenmez ki.

 

Üç ay boyunca memurların çalışma ortamı hepten ortadan kaldırılıp, yakın zamanda şartlardan dolayı başlaması muhtemel gribal enfeksiyonlar sonucu ödenecek bedelinin sorumlusu kime veya kimler olacak derken, idarenin aksayan iş ve işlemleri doğabilecek mağduriyetler hiç hesaplandı mı ki.

 

1-Üç ay süreliğine uygun bir mekana Nevşehir İl Milli Eğitim taşınabilir ve geçici mekanda hizmet yürütebilirdi.

 

2- Yaz ayında ve eğitim öğretimin kapalı olduğu ölü sezonda ilgili tadilat başlatılabilirdi.

 

3- Kat , kat tamir ve Tadilat yapılabilirdi.

 

Sonuç itibari ile çalışanlarlar düz memur olunca çokta önemli değil katlansınlar denilebilinir.

 

Böyle düşünenleri ve Memurumuza ilgili çalışma koşullarını ve şartlarını dayatanları kınıyor ve Allah’a havale ediyoruz.

Kaynak:www.Nevtes.org