NEVŞEHİR(MHA) İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğine hem iyadei ziyarette bulundu, hem de 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin Nejdet Ersan Parkı içerisindeki dernek binasını ziyaret eden İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman’ı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ile Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ağırladı.

İl Defterdarı Ercoşman’ın derneği ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, “Sayın defterdarımız ilimizde göreve başladığı günden bu yana bizlere ve engellilere yakın ilgi ve alaka içerisinde. Bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kendisine bu yakınlığından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Nevşehir’de görev yapan bir bürokrat olmaktan ziyade konuya bir insan olarak baktığını dile getiren İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, “Toplumumuzda engelli insanlarımıza farklı bir gözle bakılmaması gerektiğine inanıyorum. Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinde gayet başarılı çalışmalarda bulunan Başkan ve Yöneticilerden de bizzat gözlemlediğim üzere onların kalp gözleri açık. Ve toplum olarak bu insanlarımıza sahip çıkmamız ve imkanlarımız doğrultusunda onlara destek olmamız gerekiyor” açıklamalarında bulundu.