Onların Yürekten Destekçisiyim”

NEVŞEHİR(MHA) Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kemal Duran, Memur-Sen İl Temsilciliğine iadeyi ziyarette bulundu.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir’in yanı sıra Memur-Sen’e bağlı sendikaların il ve Şube başkanlarının da yer aldığı ziyarette konuşan İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, birkaç ay önce ilimizde göreve başlayan SGK İl Müdürü Kemal Duran’a görevinde başarılar dilediklerini belirtti.

Memur-Sen Ailesi olarak devletin bütün kurumlarına destek olmaya devam edeceklerine değinen Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün de çalışmalarına ellerinden gelen ölçüde destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kendisinin Mersin ilindeki görevi süresi içerisinde Sendikal çalışmalara katıldığını ve Sendikal çalışmaları kutsal bir görev olarak gördüğünü söyleyen Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kemal Duran, “15 Mayıs 2014 tarihinden itibarin Nevşehir’de göreve başladım. O günden bu yana da İl Müdürlüğümüzün çalışmalarını yönlendirme gayreti içerisindeyim. Mersin’deki görevim süresince sendikal çalışmalarda bire bir bulundum. Bu nedenle sendikal çalışmaları kutsal bir görev olarak görüyorum. Memur-Sen Ailesinin bu kutsal görevinde kendilerine yürekten destek olacağımı söylemek isterim” ifadelerinde bulundu.