Salı’ya Gözleme Yemeye Bekleriz

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şubesi ramazan bayramının ardından yeniden gözleme – mantı mesaisine başlıyor.

20 Yıla yakın bir süredir Nevşehir’den Türkiye’nin değişik illerine yüksek öğrenim hayatlarını sürdürmeye giden yüzlerce öğrenciye burs yardımı veren Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şubesi yeniden burs yardımlarına kaynak oluşturmanın çabası içerisine giriyor.

Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay 16 Eylül 2014 Salı gününden itibaren her hafta Salı günleri yeniden gözleme – mantı yaparak satmaya başlayacaklarını ve bu yıl da dar gelirli ailelerin üniversitelerde okuyan çocuklarına burs vermeye devam edeceklerini söyledi.

Nevşehir Belediyesi başta olmak üzere, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ile hayırsever iş adamlarının katkıları ile elde edilen un ve diğer gıda ürünlerinin gözleme ve mantı haline getirilerek Öğrencilere yardım eli olarak uzandığına dikkat çeken Fatma Bay, tüm hayırsever Nevşehirlileri Salı günü gözleme yemeğe davet etti.